logo dakdekker le ruet

Dakdekker schuin dak

Van reparatie tot nieuwbouw & alles ertussen.

Of u ons nodig heeft voor een kleine reparatie, het bestaand dak wilt vernieuwen, een huis bouwt, of uw dak wilt laten isoleren. U mag professioneel dakwerk en eerlijke prijzen verwachten.

Dakdekkersbedrijf Le Ruet biedt u kwaliteit & duurzaamheid. Altijd met nuttig en duidelijk advies.

Dakwerk laten uitvoeren? We komen vrijblijvend bij u langs en geven u een heldere offerte zonder verrassingen achteraf.

Enkel op zoek naar een richtprijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

dakpannen op schuin dak masked 2

Geen klus die we uit de weg gaan.

Kwaliteit en service gaan hand in hand. Er is voor ons dan ook geen verschil of u belt voor een kleine reparatie of een geheel nieuw dak.

We voeren ons werk altijd zorgvuldig en met passie voor ons vak voor u uit. We vertellen u graag meer over enkele veelvoorkomende dakwerken.

Renovatie schuin dak

Dakpannen vervangen

Een dak met dakpannen is het meest voorkomend type dak in Nederland. Dakpannen gaan enorm lang mee. De betonnen variant zo'n 30-40 jaar, keramische dakpannen tussen de 65-75 jaar. Best knap als u bedenkt dat ze in weer en wind buiten liggen. Hoe goed ze ook zijn, ze zijn een keer aan vervanging toe.

Het vervangen van dakpannen kan vanwege verschillende redenen:

 • Dakpannen zijn versleten
 • Lekkages (voor zijn)
 • Stormschade
 • Uiterlijk
 • Dak isoleren

Als dakdekker is het ons werk om daken te maken of verbeteren. Daar zijn we dag in dag uit mee bezig. Maar we begrijpen goed dat, wat voor ons heel normaal is, voor u een hele stap kan zijn. Of vervangen ook echt nodig is kunnen we met een gratis dakinspectie beoordelen. We komen langs en bekijken uw dak van dichtbij. We delen onze bevindingen met u, bijvoorbeeld aan hand van foto's.

Als het niet nodig is om de pannen te vervangen, maar er wel enkele kleine reparaties nodig zijn kunnen we dit vaak direct voor u uitvoeren. Is ons advies wel om het dak te vervangen, maken we een heldere offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wie dakpannen laat vervangen doet er verstandig aan om direct de dakisolatie te verbeteren. Als het dak toch open ligt is het zonde om dit niet te doen. U krijgt er comfort in de zomer en een lagere energierekening in de winter voor terug.

dakpannen vervangen dakdekker le ruet rosmalen
Dakpan merken
Als u een bepaald type dakpan nodig heeft, kunnen wij iedere beschikbare dakpan leveren. Als u nog een dakpan uit wilt zoeken raden we aan eens een kijkje te nemen bij BMI Monier.

Kosten dakpannen vervangen

De precieze kosten voor uw dak zijn lastig aan te geven zonder schouwbezoek. Dit hangt namelijk o.a. af van:

 • Soort dakpan en het aantal m2.
 • Of u het dak wilt laten isoleren.
 • Staat van de goten en regenpijpen.
 • Aanwezigheid van dakkapel of dakdoorvoeren.
 • Lood en zink werkzaamheden.
 • Of u direct dakramen wilt laten plaatsen.
 • Type dakrand afwerking
 • De bereikbaarheid van het dak.

Om een nauwkeurig offerte te maken raden we dan ook aan om ons uit te nodigen voor een schouwbezoek. Zo kunnen we u een exacte prijs voor het werk geven.

Bent u enkel op zoek naar een richtprijs? Dan bieden we u graag een online offerte aanvraag aan. In enkele stappen geeft u uw wensen aan ons door. En wij rekenen een richtprijs voor u uit.

dakraam laten plaatsen kosten nieuw dak

Lekkages hellende daken

Lekkages & (storm)schade

Als u een lekkage opmerkt wacht dan nooit met het inschakelen van een dakdekker maar onderneem direct actie. Lekkages die niet opgelost worden, kunnen tot hoge kosten leiden en zelfs de constructie van uw huis aantasten. In de meeste gevallen is een lekkage simpel op te lossen.

Heeft u last van een lekkage? Neem dan contact met ons op, we komen de oorzaak bekijken en geven u een prijs voordat we aan het werk beginnen. Is het werk te groot of zijn er veel mensen die tegelijk hulp nodig hebben zoals bij een forse storm, dan zorgen we dat de lekkage tijdelijk wordt verholpen en maken we een afspraak om het werk later uit te voeren.

Zo kunt u zelf bepalen of u het direct door ons laat oplossen of niet.

dakdekker lekkages en reparaties dakpannen
dakdekker lekkages en reparaties nokvorsten
pir dakisolatie schuin dak dakdekkersbedrijf le ruet

Dak isolatie

Schuin dak laten isoleren

Dakisolatie kent alleen maar voordelen. Het houdt de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer, vermindert het buitengeluid, zorgt voor een aangenamer binnenklimaat en een lager energieverbruik.

Onderzoek van Milieu Centraal toont aan dat zo'n 30% van het warmteverlies via het dak gaat. Isoleren van het dak is niet enkel een investering in comfort. Het verdient zichzelf terug. Hetzelfde onderzoek toont aan dat de gemiddelde terugverdientijd zo'n 6 jaar bedraagt.

De beste dakisolatie is door het dak vanaf de buitenzijde te isoleren. Hiervoor verwijderen we de bestaande dakbedekking, tengels en regelwerk. Na het plaatsen van de PIR isolatie, brengen we deze weer terug aan. Een flinke klus, maar als u het afzet tegen 800m3 minder gasbruik per jaar zeker het overwegen waard. Ook als uw dak nog niet aan vervanging toe is.

Heeft u interesse om uw dak te laten isoleren? Bel of mail ons dan voor vrijblijvend advies. We helpen u graag met uw keuze.

zinken dakgoot en regenpijp le ruet dakdekker rosmalen

Hemelwater afvoeren

Dakgoten & regenpijpen

De dakgoot en regenpijp hebben als functie het hemelwater op te vangen en af te voeren naar één centraal punt. We zien daarbij steeds vaker dat dit centrale punt niet meer het riool is, maar wateropvang plaatsen als hydroblobs, waterputten, regentonnen en zelfs complete drainagesystemen.

Als dakdekkersbedrijf houdt ons werk op na de regenpijp. Maar ook daar heeft u enorm veel keuze. Zink (meest populair), PVC, Aluminium, RVS, Polyester en zelfs koper. Ieder met zijn eigen uitstraling, voor- en nadelen. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het voor u realiseren.

dakdekker nieuwbouw

Nieuwbouw

Dakdekker voor nieuwbouw

Wij werken zowel voor particulieren, bouwbedrijven als architecten voor nieuwbouw projecten. We kunnen daarbij ingezet worden na de ruwbouw, of vanaf de opgetrokken muren de gehele dakconstructie voor u uitvoeren vanaf tekening.

Wat u daarbij aan ons uit wilt besteden, bepaalt u natuurlijk zelf. Gezien de grootte van nieuwbouw projecten is vooraf reserveren aan te raden. Dit mag rechtstreeks, maar wij kunnen de werkzaamheden ook geheel via uw aannemer verzorgen.

U kunt ons in de planningsfase ook inhuren als deskundige rondom de dakconstructie. Hiermee voorkomt u mogelijke aanpassingen wanneer het werk daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

Gratis dakinspectie

Met een dak mag niks mis zijn.

Het dak is een beschermlaag. Het houdt warmte binnen, kou en water buiten.

Als er iets mis is met het dak heeft dat gevolgen. Al zit één pan, nokvorst of loodslab niet meer goed, zal er vocht onder de pannen terecht komen. Helaas is dat vanaf de grond zelden goed te zien.

Wij bieden u een gratis dakinspectie aan. Zie het als een APK voor uw dak. We lopen het dak na en als we zaken zien die aandacht nodig hebben, geven we u ons advies. Is het iets kleins dan kunnen we dat direct voor u oplossen. Bij grotere werkzaamheden geven we u een prijs voor de herstelkosten. U bepaalt zelf of wij het werk mogen uitvoeren.

Wij doen niets zonder uw goedkeuring, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Dakdekker heeft ladder tegen het dak staan en inspecteert dakpannen

Contact over dakwerken

We staan klaar om u te helpen. Is iedereen druk bezig op het dak? Dan bellen we altijd terug zodra we een hand vrij hebben.

U kunt ons bereiken via onderstaand e-mailadres, telefoonnummer, via whatsapp of via het contactformulier.


Offerte of dakinspectie aanvragen?
Maak dan gebruik van onze online aanvragen.

Dakdekkersbedrijf Le Ruet

Contact met dakdekkersbedrijf Le Ruet.


Uw adres

solarguard pro vogelwering voor zonnepanelen popup

Vogelwering actie

Voorkom schade aan uw dak en zonnepanelen met vogelwering.
Tijdelijk 5 meter voor € 400,-

 • Incl. montage
 • Incl. vogelwering
Direct bellen
Bel ons direct

06 488 588 98