logo dakdekker le ruet

Over ons

Dakdekkersbedrijf Le Ruet

We staan klaar om u te helpen. Is iedereen druk bezig op het dak? Dan bellen we altijd terug zodra we een hand vrij hebben.


U kunt ons bereiken via:

dakdekker legt pannendak contact met dakdekker le ruet

Goed dakwerk voor een eerlijke prijs

Er zijn dakdekkers die goed werk leveren voor de hoofdprijs. Er zijn ook dakdekkers die erg goedkoop lijken, waarbij vervolgens bezuinigd wordt op kwaliteit en service na het werk.

Dakdekkersbedrijf Le Ruet profileert zichzelf met wat wij noemen 'betaalbare kwaliteit'. Wat we leveren moet goed zijn, onze adviezen moeten goed zijn, ons werk moet goed zijn en de communicatie naar u als klant moet goed zijn. Zodat u weet wat we doen, waarom we het doen en wat de kosten zijn voordat we starten.

Kwaliteit is makkelijk als je er de hoofdprijs voor vraagt, maar wij vinden betaalbaarheid net zo belangrijk. We houden er daarom ook geen onredelijke marges op na en houden daarbij de markt scherp in de gaten.

Om het niveau van onze dakwerken hoog te houden doen we ook niet alles. We doen waar we goed in zijn en waarvan we weten dat u daar voor vele jaren plezier aan heeft.

Zien wat we zoal gemaakt hebben? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Liever onze dienstverlening zelf ervaren? Vraag een gratis dakinspectie aan. Niet alleen kunt u zo eerst kennis met ons en onze werkwijze maken, u weet direct de huidige staat van u dak.

over dakdekkersbedrijf le ruet rosmalen
solarguard pro vogelwering voor zonnepanelen popup

Vogelwering actie

Voorkom schade aan uw dak en zonnepanelen met vogelwering.
Tijdelijk 5 meter voor € 400,-

  • Incl. montage
  • Incl. vogelwering
Direct bellen
Bel ons direct

06 488 588 98