logo dakdekker le ruet

Offerte aanvragen dakdekker

Richtprijs voor uw dakwerk

Wij willen u graag een richtprijs geven via onze online offerte aanvraag. We weten dat veel mensen eerst willen oriënteren.

Bij Dakdekkersbedrijf Le Ruet doen we wat we beloven. We vinden het dan ook belangrijk om te melden dat de richtprijs kan afwijken van de uiteindelijke offerte. Het zal daarbij niet om enorme verschillen gaan, maar mogelijk zien we eenmaal op het dak zelf, zaken die de prijs positief of negatief beïnvloeden.

Nauwkeurige offerte aanvragen

Als u een nauwkeurige offerte voor het werk wenst kunt u ook de offerte aanvraag gebruiken. Na uw aanvraag maken we een afspraak om uw dak te schouwen. Dat betekent dat we naar u toe komen om het dak te bekijken en uw wensen te bespreken. Vanuit het schouwbezoek kunnen we u wel een nauwkeurige offerte geven.

Hoe wij met uw aanvraag omgaan

Heeft u een offerte aanvraag gedaan? Dan nemen we contact op om een datum in te plannen. Heeft u een richtprijs aangevraagd, dan rekenen wij een richtprijs voor u uit.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om de aanvraag te behandelen. Nadat de behandeling is afgerond worden uw gegevens verwijderd.

Heeft u vragen vooraf? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen. Is iedereen druk bezig op het dak? Dan bellen we altijd terug zodra we een hand vrij hebben.

U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres, telefoonnummer & via whatsapp.

Dakdekkersbedrijf Le Ruet

Offerte of richtprijs aanvragen

Uw aanvraag:

Uw gegevens:

Adresgegevens:

Bel ons direct

06 488 588 98