logo dakdekker le ruet

Gratis dakinspectie

De APK voor uw dak.

Wij bieden u een gratis dakinspectie aan. Zie het als een APK voor uw dak. We lopen het dak na en als we zaken zien die aandacht nodig hebben, geven we u ons advies. Is het iets kleins dan kunnen we dat direct voor u oplossen. Bij grotere werkzaamheden geven we u een voorstel voor de herstelkosten. U bepaalt zelf of wij het werk mogen uitvoeren.

Wij doen niets zonder uw goedkeuring, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Op tijd controleren voorkomt kosten

Als er iets mis is met het dak heeft dat gevolgen. Al zit één pan, nokvorst, loodslab, daktrim of bitumennaad niet meer goed - dan kan dit lekkages veroorzaken.

Door uw dak te controleren kunt u lekkages voor zijn. In 90% van de gevallen gaat het om iets kleins dat scheef gewaaid is, verweerd of losgeraakt. Door het tijdig op te lossen voorkomt u waterschade aan de binnenzijde van uw woning.

Grondige controle voor privé en zakelijk dak

De dakinspectie bestaat uit een controle van alle bereikbare dakonderdelen. U krijgt van ons een helder overzicht van de eventuele gebreken. De inspectie bestaat o.a. uit:

Gratis dakinspectie aanvragen

Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met u op om een datum in te plannen. Heeft u vragen vooraf? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen. Is iedereen druk bezig op het dak? Dan bellen we altijd terug zodra we een hand vrij hebben.

U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres, telefoonnummer & via whatsapp.

Dakdekkersbedrijf Le Ruet

Aanvraagformulier dakinspectie.


Adresgegevens:

Vraag en antwoord rondom de gratis dakinspectie

In een tijd waar niets meer gratis is kunnen we ons voorstellen dat een gratis dakinspectie twijfels oproept. We gaan daarom graag in op enkele vragen die u mogelijk heeft.

De dakinspectie is gratis om meerdere redenen.

  1. Als we een gebrek tijdig opmerken is reparatie vaak veel eenvoudiger dan wanneer het te laat is. Als we alleen maar werken ‘als het te laat is’ dan wordt het werk erg lastig planbaar. U kunt zich voorstellen dat niemand wil wachten als er een lekkage is. Op deze manier kunnen we ons werk beter spreiden.

  2. Doordat u al kennis met ons kan maken en we de inspectie uitvoeren kunnen we de werkwijze en omgangswijze van Le Ruet zelf laten ervaren.

  3. Net als bij de APK komen er regelmatig werkzaamheden voort uit de dakinspectie. Wij spreken natuurlijk de wens uit dat wij dit netjes voor u mogen oplossen.

Ja, zover mogelijk. We zullen u niet afwijzen omdat u in het noordelijkste puntje van Groningen woont. Mogelijk vragen we u wel om ons vooraf al van duidelijke foto’s te voorzien. Zodat we eventuele werkzaamheden kunnen voorbereiden. Ons werkgebied heeft een focus op Brabant en Limburg.

Gelukkig zijn wij niet zo’n type bedrijf. We balen er zelf ook enorm van dat er mensen in de markt zijn die dit soort oplichting kennelijk nodig vinden en zo een negatief daglicht werpen op ons anders zo mooie vak.

Het staat u vrij om ons (op eigen risico) te vergezellen tijdens de inspectie of ons vanaf de grond in gaten te houden.

Zeker, van klein tot zeer groot. Naast de inspectie van zakelijke panden bieden wij ook renovatie en zakelijk onderhoud aan. Middels een onderhoudscontract afgestemd op uw vastgoed komen wij op de afgesproken frequentie uw daken onderhouden.

Nee, wij zijn niet gespecialiseerd in rieten daken. Als uw huis voorzien is van een rieten dak dan raden we aan hier een gespecialiseerd bedrijf voor te zoeken. Ons specialisme ligt bij dakpannen, bitumen en dakshingles.

Nee, wij inspecteren geen asbestdaken en wij voeren hier ook geen reparaties aan uit.

Als u een asbestdak heeft en deze wilt laten vervangen kunt u ons wel uitnodigen voor het vervangen hiervan. In de offerte die wij maken voegen wij dan ook de offerte van een derde partij toe die gespecialiseerd en gecertificeerd is in het verwijderen van asbest.

In principe werken we door heel Nederland. We staan ingeschreven in Eindhoven, maar u kunt ons dagelijks vinden in de regio’s Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch zien rijden.

Ons werkgebied heeft een focus op Brabant en Limburg. Maar we hebben ook veel klanten buiten dit gebied zoals in de grootstedelijke regio’s Utrecht, Amsterdam en Rotterdam tot aan Groningen aan toe. Waar in Nederland u dus ook woont, we helpen u graag met uw dakwerken.

Een dakpan die scheef ligt leggen we uiteraard even voor u recht. Daar gaan we ook niets voor vragen. Is het werk groter van aard dan zijn er twee opties:

  1. Een kleine reparatie kunnen we meestal ter plekke uitvoeren. 
  2. Gaat het om een grotere klus dan komen we hier later graag voor terug. Als wij gebreken opmerken geven we een helder beeld van het gebrek en de bijbehorende kosten om het op te lossen. Als u hiermee akkoord bent voeren we het werk graag op afspraak voor u uit.

In eerste instantie zouden we dat heel vervelend vinden voor u. Maar of wij het nu vinden of iemand anders, het gebrek is kennelijk aanwezig. 

U bepaalt altijd zelf of iets wel of niet gerepareerd wordt. Wij geven u enkel ons advies en een heldere eerlijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Het staat u geheel vrij om andere dakdekkers te benaderen voor een offerte na ons bezoek. Wij vertrouwen op onze eerlijke prijsstelling, maar zijn niet in de markt om te concurreren op de laagst mogelijke prijs. Het werk dat we leveren moet goed zijn.

Nee, gratis is gratis.

We gaan u niets in rekening brengen als u de gebreken niet (door ons) op wilt laten lossen.

Uiteraard spreken we de wens uit dat, wanneer we gebreken vinden bij de gratis inspecties, wij deze ook mogen oplossen. Dat is niet anders dan wanneer u een gratis APK voor uw auto krijgt. De garagehouder wil u graag door de APK heen helpen door uw auto weer APK proof te maken en er zelf werk aan over te houden.

Zo ook bij ons. Wij lossen het graag voor u op zodat u weer een dak heeft om op te vertrouwen en wij ons vak uit kunnen oefenen. De enige wens die we hebben als u voor een andere partij kiest is om te delen wat wij beter hadden kunnen doen. Maar u bent ons niets verplicht.

solarguard pro vogelwering voor zonnepanelen popup

Vogelwering actie

Voorkom schade aan uw dak en zonnepanelen met vogelwering.
Tijdelijk 5 meter voor € 400,-

  • Incl. montage
  • Incl. vogelwering
Direct bellen
Bel ons direct

06 488 588 98