logo dakdekker le ruet

Dakreparatie Eindhoven

Weer genieten van de regen.

Heeft u een dak reparatie nodig in de regio Eindhoven? Schiet bij iedere regenbui de stress weer omhoog? Bezorgd rondkijken of het water deze bui niet naar binnen komt? Neem dan eens contact met ons op.

We komen geheel vrijblijvend de lekkage bekijken, leggen uit hoe we het kunnen oplossen en wat de bijbehorende kosten zijn.

Of u vanuit daar kiest ons later te benaderen, een reparatie of zelfs een complete vernieuwing te laten doen; wij maken het liefde voor het vak weer tiptop voor u in orde.

dakdekker raoul le ruet reparatie dak in eindhoven

Dakreparatie in Eindhoven: betrouwbare oplossingen voor ieder dak

Dakreparaties zijn nodig om allerlei redenen. Zo zijn er legio oorzaken voor daklekkages, maar ook als er nog geen lekkage is kan een reparatie noodzakelijk zijn.

Een bitumen dak dat zijn beste tijd heeft gehad, een pannendak met slechte of losliggende pannen, loodslabben die vervangen moeten worden. Noem het maar op. Als het dak gerepareerd moet worden staan wij voor u klaar met de juiste kennis en oplossingen.

Voorbeelden waar u ons voor kunt bellen:

dakdekkersbedrijf le ruet eindhoven tekening van eindhoven

Waarom dakreparatie belangrijk is.

Een goed dak boven uw hoofd biedt meer dan rust en comfort bij het weer waar we in de regio Eindhoven regelmatig mee te maken hebben. Het dak is een van de belangrijkste onderdelen voor een gezond en veilig thuis. Wat begint met een simpele lekkage of slijtage kan snel zorgen voor grotere problemen zoals schade aan muren en apparatuur tot gezondsheidklachten door vocht en schimmel. Regelmatige controles en op tijd  inschakelen van een dakdekker voor reparaties voorkomt kosten en problemen. 

We zien helaas vaak dat we pas gebeld worden als het al veel te laat is. Zonde, want kleine reparaties zijn in de regel ook snel te doen. Als we er op tijd bij zijn hoeft het meestal ook niet veel te kosten. 

dakreparatie eindhoven schimmel door ongerepareerd dak in schuur

Dakreparaties door Dakdekkersbedrijf Le Ruet uit Eindhoven

Als lokale dakdekkers zijn we snel ter plaatse en regionaal bekend. U kunt bij ons terecht voor:

Alle dakreparatie in regio Eindhoven

Van kleine lekkages tot grote reparaties, ons team pakt elk probleem met zorg en professionaliteit aan. We repareren zowel bitumen daken als pannendaken. Van grote tot kleine reparaties, wij staan voor u klaar.

Bitumen dakreparatie

Bitumen (dakleer in de volksmond) staat bekend om zijn duurzaamheid. Maar ook bitumen daken kunnen schades oplopen. Van veroudering tot naadbreuk. Bitumen moet vrieskou en extreme temperaturen voorduren. Is het nog goed, dan is het vaak eenvoudig plaatselijk te repareren. We zijn hier zeer gespecialiseerd in.

Plat dak reparatie

Bitumen is het meest gebruikte materiaal op de platte daken in Eindhoven. Van een klein dak tot complete fabriekspanden. Wij staan klaar voor iedere klus met met de bijbehorende meest passende technieken.

Dakleer reparatie

Dakleer en bitumen zijn hetzelfde, we vernoemen deze los omdat het in Eindhoven vaak dakleer genoemd wordt. Elke reparatie aan dakleer kunnen wij verzorgen. Van losgelaten naden tot  een gat in dakleer en van volledig vernieuwen tot plaatselijke spotrepair mits het dakleer nog in redelijke staat verkeerd.

Dakreparatie dakkapel

Een dakkapel is vaak extra gevoelig voor lekkages. Dit komt komt doordat een dakkapel als doorvoer in een anders dicht dak is gebouwd en dus diverse aansluitingen heeft. Onderhoud van een dakkapel is dan ook belangrijk. Maar we weten ook dat onderhoud te weinig gebeurd. In de meeste gevallen wordt de dakdekker pas gebeld als een dakreparatie nodig is. We verzorgen alle reparaties aan dakkapellen. 

Van het vervangen of repareren van bitumen dakbedekking tot de daklijsten. Veelvoorkomende reparaties gaan over het loodwerk en zinkwerk. Deze vormen de aansluiting tussen de dakkapel en het dak maar tegelijk gevoelig voor slijtage. Maar het aanpassen of verleggen van afvoeren komt vaak voor.

Ook hier telt dat op tijd handelen grotere problemen voorkomt. Van reparaties tot onderhoud, we komen het graag voor u verzorgen.

dakreparatie van dakkappel in eindhoven

Hoe we dakreparaties in Eindhoven uitvoeren.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen en we weten wat er aan de hand is, komen wij langs om uw dak en de benodigde dakreparatie te bekijken.
Het proces ziet er in de regel als volgt uit:

Inspectie

We bekijken de situatie ter plaatse. We onderzoeken het probleem en inventariseren de benodigde reparatie. Indien gewenst kijken we rest van uw dak ook vrijblijvend voor u na.

Offerte

U krijgt een duidelijke offerte voor het werk en de benodigde materialen. Zo kunt u bepalen of wij het werk voor u mogen uitvoeren. Pas na akkoord volgt de reparatie.

Reparatie

Kleine reparaties kunnen we veelal direct regelen. Grote reparaties gaan op afspraak.

Met goed materiaal en ons vakmanschap bent u zeker van een goede reparatie.

Nazorg

We controleren alles als we klaar zijn nogmaals om zeker te zijn van uw tevredenheid. Als er vragen of zaken zijn na de reparatie kunt u ons altijd bellen.

Waarom kiest u voor ons

Kwaliteit van reparaties

We werken met de beste materialen en hebben oog voor duurzame oplossingen. Geen half werk maar reparaties met kennis en kunde gemaakt.

Klanttevredenheid

We willen het werk dat we doen goed doen en in goed overleg. Wanneer u er een goed gevoel over heeft hebben wij dat ook. Maar omgekeerd geldt dat ook. We gaan graag met een goed gevoel weer naar het volgende dak.

Snel geholpen

We reageren snel en we handelen snel. Reparaties moeten snel opgelost worden. We kunnen met het slechte weer niet alles even snel realiseren, maar we zorgen in ieder geval dat de schade zich in dat geval niet uit kan breiden.

Ervaring in dakreparaties

Al dan 20 jaar dé specialist voor dakreparaties.

Dhr. van Rooij
Lekkage
Lees verder
Superfijn! Wij zaten met een lekkage welke snel verholpen moest worden, en Raoul en Harm zijn toen meteen langs gekomen op de zaterdagmiddag en hebben deze lekkage vakkundig verholpen. Heel fijne communicatie, heel duidelijk en leveren echt goed werk. Super bedankt mannen voor jullie tijd en moeite!
Mevr. Faaij
Dakreparatie
Lees verder
Super fijne mannen, werken goed, werken lang indien nodig, komen afspraken top na en een heel goede prijs.
David K
Reparatie daklood en nokvorsten
Lees verder
Snelle afhandeling van de klus. O.a nokvorsten en daklood vervangen. Komt eerlijk en oprecht over wat ik erg belangrijk vind bij een klus. Goed in contact en houd zich aan de gemaakte afspraken.

Dakreparatie aanvraag regio Eindhoven

Duidelijkheid voordat we beginnen.

Na uw melding nemen we contact met u op. We brengen de oorzaak in kaart en geven u een prijs voordat we aan het werk beginnen.

Zo kunt u zelf bepalen of u de reparatie door ons laat oplossen of niet.

Dakdekkersbedrijf Le Ruet

Reparatie & dakwerk aanvraag


Uw adres

solarguard pro vogelwering voor zonnepanelen popup

Vogelwering actie

Voorkom schade aan uw dak en zonnepanelen met vogelwering.
Tijdelijk 5 meter voor € 400,-

  • Incl. montage
  • Incl. vogelwering
Direct bellen
Bel ons direct

06 488 588 98